Omslagsdesign og illustrasjoner til bøker i vidt forskjellige sjangere, fra politiske thrillere til oppvekstromaner, faktaverk og bildebøker for barn. Les forfatternes tilbakemeldinger under hver utgivelse.
Cover design and illustrations for books spanning various genres.

Napalm Death rolig i bakgrunnen // Einar Ilner // Tears Back in Press
Hat er oppkvikkende. Men har man egentlig godt av det? Romanen «Napalm Death rolig i bakgrunnen» er historien om sju godt voksne menn som på rundgang hjelper hverandre med hevn.
«Fantastisk! Virkelig en fulltreffer dette. Jeg er særdeles fornøyd med resultatet.»

Vingeskutt // Stein Erik Ulvund // Kolofon
Hovedpersonen Martin, og storebror Kristian, vokser opp på 1950- og 60-tallet med en alkoholisert, voldelig far og ei følelseskald mor som er sterkt troende. Hovedpersonen, som har et vanskelig forhold til faren, merker tidlig at det er noe som er galt med ham, men det tar mange år før han skjønner hva det er.
Sterk oppvekstskildring av Bragepris-vinner Ulvund.
«Dette ble så bra at det er bedre enn hva man kan drømme om.»

Teknostorm    // Trond Vernegg // Giutbok forlag
En lammet velgermasse er overvåket og kontrollert av algoritmer og falske nyheter. Halvdespoter vinner valg i vestlige demokratier. Turbulensen herjer. Hva skjer når mørke krefter strammer skruen ytterligere ved hjelp av kunstig intelligens og biometri, flankert av terrorsystemet Hitlers menn perfeksjonerte allerede på 30-tallet ...?
Tredje thriller i «Forbindelsene»-serien til Trond Vernegg. Boken ble antatt av bibliotekenes innkjøpsordning.
«Grafisk design? Ja, det er tydeligvis et fag, det også.»
Hvem kan løse klimakrisen? // Jørgen M. B. Grønneberg // Kolofon
Hvorfor har vi et klimaproblem når mulighetsrommet for å unngå det er stort nok? Boken gir svaret, eliminerer proppene og serverer løsningene.
Viktig bok, allerede solgt i stort antall bl.a. til Statkrafts ansatte.
«Omslaget har blitt veldig bra! Veldig god og riktig eksponering av boken.»
S til artium // Anne Regine Føreland // Giutbok forlag
Gina hadde vært ute i verden, hun hadde bodd fire år i India sammen med foreldrene. Hun kom tilbake til Norge som 18-åring. Studentmiljøet og i særdeleshet medisinermiljøet er fremmed for Gina. Romanen følger hennes vei som student, gjennom møtet med en for henne fremmed verden.
«Dette var bare fantastisk, og helt slik jeg har ønsket det. Begrunnelsen er genial. Ja, dette er Gina. Nå tar jeg fatt på siste del av boken med godt mot. Dette var det piffet jeg trengte!»
De tre smilehull // Astrid Ladderud // Kolofon
Hver sommer bor Lina i et lite hus i en liten hage sammen med katten sin. Her møter hun barna Alfred, Ella og Marie som vil høre om hvordan Lina fikk sine tre smilehull. Lina har levd et spennende liv. «De tre smilehull» har en seriøs undertone, men er likevel både morsom, varm og optimistisk.
«Hei, dette ble et veldig bra resultat! Jeg har ingen innvendinger. Likte alle løsninger veldig godt. Dere er flinke til å variere og bryte opp illustrasjonene, og gode på å fange opp viktige detaljer i teksten. Kort sagt, ble jeg begeistret!»
Back to Top